Fillerbehandling

Fillerbehandling gir umiddelbar og langvarig resultat uten å være permanent. En filler er en gele, hovedsakelig bestående av hyaluronsyre, som injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette struktur og fylde i huden eller leppene. Filler kan også bruker til å behandle linjer, rynker og volumtap, korrigere asymmetrier i ansiktet eller fremheve spesifikke feminine eller maskuline trekk. Hyaluronsyren finnes naturlig i huden, og påvirker verken mimikk eller utrykk i ansiktet. 

Hva kan behandles med filler?

  • Linjer og rynker
  • Tørr og dehydrert hud
  • Skulpturering av ansikt
  • Leppeforstørrelse
  • Hals og bryst
  • Søkk under øyne

Aldersgrense 23 år!

Juvederm (fillerbehandling)

Juvéderm er en gele med glatt konsistens som består av hyaluronsyre – et stoff som finnes naturlig i huden og som gir huden volum og fuktighet. Ved å injisere gelen i huden gjenoppretter vi hudens volum, sletter ansiktsrynker og folder og gjenvinner leppenes utseende. Fordelen med Juvéderm er at den har en glatt konsistens som lett flyter inn i huden og gir et glatt og naturlig utseende. De fleste andre fillere har en granulatkonsistens, så de kan kjennes kornete.

Ikke-kirurgiske, estetiske behandlinger blir mer og mer populære siden de er hurtige, mindre smertefulle og mer diskré enn plastikkirurgi.

Selve behandlingen:

Behandlingen tar vanligvis mellom 30-45 minutter. Området som skal behandles desinfiseres først for å unngå at bakterier trenger inn i huden. Deretter skjer injiseringen med en svært tynn nål. Hvilken mengde som injiseres avhenger av området som behandles. Juvederm inneholder en liten dose lidokain (bedøvelse), som gir en rask smertelindring rett etter injisering og noen timer etter. Du kjenner det første nålestikket og en følelse av at det sprenger når geleen injiseres. Når bedøvelsen går ut etter noen timer kan det føles ømt på det behandlede området. Ved volum i lepper påsmøres også en bedøvelseskrem som får virke en stund før behandlingen hvis du ønsker det.

 

Effekt av fillerbehandlingen:

Vi er opptatt av dine behov, det er viktig at du etter behandlingen føler deg som en forfinet utgave av deg selv med et naturlig og pent resultat.

Resultatet ses øyeblikkelig etter fillerbehandlingen, men blir bedre i løpet av de neste ukene.

Effekten er langvarig, men ikke permanent, da filleren brytes gradvis ned i kroppen. Varigheten er fra 6-12 måneder (noen områder lengre), i gjennomsnitt ca 9 måneder.

Bivirkninger:

De vanligste bivirkninger er hevelse og blåmerker i behandlingsområdet, dette forsvinner vanligvis i løpet av noen dager. Ved injeksjon av leppefiller kan du kjenne klumper i leppene etterpå, dette kan trygt masseres ut for å få en jevnere fordeling av produktet i leppens hulrom.

Hvem kan ikke ta fillerbehandling?

Har du tidligere hatt en allergisk reaksjon på noen av innholdsstoffene, er gravid eller ammende skal du ikke ta fillerbehandling. Det finnes visse sykdommer og tilstander som er kontraindisert for behandling med fillers. Du blir alltid bedt om å fylle ut helseopplysningsskjema når du kommer til time, her går vi igjennom din medisinske historie slik at du kan føle deg trygg på at behandlingen passer for deg. Du kan se en oversikt over alle våre behandlinger her