Revok50

Revok50 er den nyeste biostimulerende hudbehandlingen på det norske markedet. Gjennom hudens egne naturlige prosesser skapes det mer volum og en sunnere, sterkere og mer spenstig hud.

 

Hvordan virker behandling med revok50?

Revok50 optimaliserer hudens funksjon og struktur, og stimulerer fibroblastene til å produsere mer kollagen. Huden starter å reparere seg selv og øker produksjonen av kollagen og elastin. Gjennom hudens egne naturlige prosesser skapes det dermed mer volum og en sunnere, sterkere og mer spenstig hud.

Produktet er ikke en fillerbehandling og blir ikke liggende i huden. Etter 12 timer har produktet smeltet inn i vevet.

 

Hvem passer denne behandlingen for?

Behandlingen passer for deg som ønsker å forebygge eller bedre tørr/livløs hud, arr, fine linjer og volumtap.

Biostimulerende behandlinger er spesielt gunstig for kvinner som er i overgangsalder og eldre, da kroppens egen naturlige kollagenproduksjon reduseres med alderen.

Spesielt tap av østrogen i forbindelse med overgangsalderen er det som gir den største tapet av nedgang i kollagenproduksjonen og elastin i huden. Huden blir også svakere og mer sårbar for skader.

 

Hvor mange behandlinger med revok50 trenger man?

Det anbefales en oppstartskur på 2-4 behandlinger med 1 måneds mellomrom. Noen vil kun trenge 2 behandlinger mens andre vil trenge 4 for optimalt resultat. Deretter 1-2 vedlikeholdsbehandlinger i året. 

Revok kan brukes i ansiktet, på hals, armer og hender.

 

  • Pris 2500,- per behandling